Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Verhuur

Werkplaats

Onze vereniging biedt verschillende mogelijkheden tot verhuur van boten en accommodatie aan, deze mogelijkheden zijn uitsluitend beschikbaar voor leden van de vereniging. Het havenreglement is van toepassing op alle gebruik van onze accommodaties. Het havenreglement is hier te vinden.

Er is een mogelijkheid om de werkplaats te reserveren om aan uw boot te kunnen klussen. Dit doet u door onderstaand forumulier in te vullen. De beheerder geeft op of de werkplaats voor u beschikbaar is. In het begin van het jaar wordt de planning van het onderhoud van de verenigingsboten ingediend, vanaf 1 februari kunnen de leden reserveren.

Er dient tijdens de reserveringsperiode regelmatig gewerkt te worden aan de boot/boten.

Aan het gebruik van de werkplaats hangen wel enkele regels vast:

  • U laat de werkplaats achter zoals u hem aantrof; schoon en opgeruimd.
  • Afval neemt u mee naar huis of deponeert u in de vuilcontainer.
  • Schuren alleen toegestaan met de stofzuiger aangesloten op de schuurmachine
  • Verf spuiten is niet toegestaan.

Aanwezig gereedschap van de club kan gebruikt worden, indien er gereedschap defect of kwijt raakt, vervangt u dit. Schuurschijfjes e.d. regelt u zelf.

Werkplaats1
Werkplaats2

Boten

Wij verhuren onze Centaurs. De Centaur is een mooie boot waarmee u veel zeilplezier kunt beleven. Deze boot staat al meer dan 40 jaar aan de top in het segment van open zeilboten tot 7 meter. Het door water en wind bepaalde en daardoor tijdloze ontwerp van de Centaur en de grenzeloze sportiviteit kenmerken deze stijlvolle zeilboot.

Deze boot heeft een lengte van 6,20 m, breedte van 2 m, diepgang van 85 cm, grootzeil van 12,3 m2 en een genua van 6,4 m2.

De kuip biedt plaats aan vier volwassen personen, maar de boot is ook prima alleen te bezeilen. Deze boot is koersvast, goed te manoeuvreren en heeft een vaste kiel.

De Centaur is te huren voor leden met minimaal een CWO II certificaat (kielboten). De kosten zijn €30 per 3 uur of €50 voor de gehele dag.

Ook is het mogelijk om een optimist te huren. Dit is de boot waar de kinderen ook in beginnen met leren zeilen. Dus als de kinderen wat verder zijn, kunnen zij een middag een optimist huren om zelf plezier te maken op de plas. Wij vragen hiervoor een vergoeding van €10 per dag. Deze bootjes worden ook gebruikt voor de zeillessen, dus het is aan te raden van te voren even te overleggen met de beheerder of het huren mogelijk is, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Centaur
Image

Aanvraagformulier Verhuur

Beveiligingscode Beveiligingscode