Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Ligplaatsen

Op de vereniging is het mogelijk om uw boot te stallen in de winter en in de zomer is het mogelijk een ligplaats te reserveren.

Het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 31 oktober.

Het winterseizoen start op 1 november en loopt door tot en met 31 maart.

Deze plekken worden alleen toegekend aan leden van onze vereniging en na het betalen van het liggeld en/of stallingsgeld.

 

U kunt een zomerligplaats of stallingsplaats reserveren via onderstaand formulier. Zodra uw reservering is ontvangen en de plaats is toegekend (daar ontvangt u een bericht van), dient u binnen een termijn van drie weken na ontvangst van de factuur het te betalen bedrag over te maken naar de bankrekening van WV het Bovenwater. Is de betaling niet gedaan binnen de betalingstermijn, wordt het recht op de ligplaats opgeschort maar de betalingsverplichting blijft bestaan.  

 

Voor het brengen of afhalen van uw boot neemt u contact op met de beheerder via reeheb.[antispam].@wvbovenwater.nl

Aanmeldformulier ligplaats/stalling

Als u voor uw boot per m2 betaalt en uw trailer staat separaat op het terrein, betaalt u een toeslag van € 26,50 per seizoen voor de trailer. Wij onderscheiden winter- en zomerstalling. Trailers zijn ten alle tijden voorzien van naam en telefoonnummer van de eigenaar. Liefst op de dissel. Trailers zonder herkenning kunnen niet gestald worden. V.w.b orde en netheid geldt het Havenreglement

Beveiligingscode Beveiligingscode