Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Zeilzomerweken 2022

Geplaatst op 14-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Nu het zeilseizoen in volle gang is komt de zomervakantie ook steeds dichterbij. Dit bekent dat de zeilzomerweken eraan zitten te komen! Zoals altijd organiseren we in de zomervakantie 4 fantastische weken waarin kinderen plezier gaan maken op het water en leren zeilen.

Verandering tijden:
Als proef gaan we de tijden van de zeilweken iets aanpassen. Elke dag start als vanouds om 10:00 uur, maar vanaf 9:00 uur is het hek open en kunnen kinderen gebracht worden. Ook gaan we een uurtje langer door. Dit betekent dat de zeilzomerweek eindigt om 17:00 uur. Het idee hierachter is dat het voor ouders die moeten werken makkelijker is om hun kinderen te brengen en halen. Daarnaast hebben we in de middag meer tijd om op het water zowel plezier te maken als te oefenen met zeilen. Aan het eind van de zomer gaan de nieuwe tijden geëvalueerd worden en wordt besloten of we dit volgend jaar ook zo gaan doen. De data van de vier weken zijn als volgt:

  • Zeilzomerweek 1, 18-22 juli
  • Zeilzomerweek 2, 25-29 juli
  • Zeilzomerweek 3, 15-19 augustus
  • Zeilzomerweek 4, 22-26 augustus

Ben je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel!
Klik hier om je in te schrijven!

Twijfel je nog of weet je niet of je zielen eigenlijk wel leuk vindt? Doe dan mee met een van de gratis proeflessen! Deze vinden plaats op zondagmiddag 3 juli en zaterdag 9 juli. 

Klik hier voor meer informatie over de proefles!