Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Lichtjesparade 2023

Geplaatst op 13-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Tomas Vink

 

Beste Ouders en Kinderen van WV het Bovenwater,

Het is weer die betoverende tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de jaarlijkse lichtjesparade! We willen jullie van harte uitnodigen om samen met ons de magie van 11 november te vieren en te genieten van een schitterend evenement.

📅 Datum: 18 november
🕡
Tijd: 18:30 uur
📍
Plaats: WV het Bovenwater

img-20221112-wa0017

Dit jaar belooft de lichtjesparade weer groot en spectaculair te worden. Wat deze parade zo bijzonder maakt, is dat we onze kinderen vragen om zelf deel te nemen door te varen in Optimist, versierd met fonkelende lichtjes! Hier is wat je kunt verwachten:

- Een betoverende parade van verlichte Optimist zeilboten, allemaal gemaakt en bestuurd door onze jonge zeilers.
- Schitterende lichtdecoraties en versieringen van de boten en de kinderen zelf.
- Na het varen wat drinken en een hapje bij een knisperend vuurtje.

We moedigen onze jonge zeilers en hun vriendjes en/of vriendinnetjes aan om creatief te zijn en hun eigen lichtgevende versieringen en kunstwerken te maken en mee te nemen om de Optimisten te versieren. Het is een kans voor de kinderen om hun creativiteit te tonen aan het hele Bovenwater.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een avond vol vreugde en verwondering te beleven. Laat ons weten of je kinderen van plan zijn deel te nemen door uiterlijk op 16 november je aan te melden via de site.
Klik hier om je aan te melden!

Laten we samen de lichtjesparade van 2023 onvergetelijk maken, met de stralende deelname van onze jonge zeilers! We hopen jullie allemaal daar te zien. Vriendjes, vriendinnetjes en/of broertjes en zusjes zijn ook welkom. Meld ze dan ook gelijk aan via de website.