Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Laatste kans inschrijving voorjaarstrainingen

Geplaatst op 24-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Volgend weekend starten de voorjaarstrainingen van de Trainingsgroep en de Trimgroep. De afgelopen tijd was het niet echt zeilweer, maar voor aankomend weekend zien de voorspellingen er een stuk beter uit. Het wordt dus weer tijd om lekker het water op te gaan. Let op, je hebt nog maar 1 week de tijd om je in te schrijven. Dus als je mee wil doen schrijf je dan snel in! Klik hier om in te schrijven!

Heb je minimaal een CWO 3 vorderingenstaat in de Optimist, dan kan je meedoen aan de Trainingsgroep. De afgelopen twee maanden heeft de Trainingsgroep al met tien zeilers gevaren. Ook gevorderde Laserzeilers die plezier hebben in het wedstrijdzeilen zijn welkom. De Trainingsgroep vaart op de zondagochtend en/of -middag. 

Wil je liever in een Topaz zeilen, ben je een beginnende Laserzeiler of wil je beter worden in het Laserzeilen? Schrijf je dan in voor de Trimgroep! Je kunt je inschrijven voor de Trimgroep als je voor het eerst in een boot zit, maar ook als je al jaren vaart. En zowel kinderen als volwassenen zijn welkom in deze groep. In de Trimgroep staat lekker varen en plezier hebben voorop. De Trimgroep start op zondag 6 maart om 10.00 uur.

Inschrijven, voor de zowel de Trainingsgroep als de Trimgroep, kan nog tot en met donderdag 3 maart. 

Ik hoop iedereen snel weer te zien op de vereniging. Op de website vind je meer informatie over de kosten van de Trainingsgroep en de Trimgroep; zie Prijslijst

Klik hier om je in te schrijven!

Vragen kun je sturen naar owc.[antispam].@wvbovenwater.nl