Inschrijvingen 2018 geopend

Geplaatst op 17-03-2018  -  Categorie: Algemeen

 briefhoofd_mailingberichten_820x168p

Beste ouder(s) en/of verzorger(s) en cursisten,

De inschrijvingen voor het nieuwe zeilseizoen zijn wel alweer open!

  

Dit jaar hebben we net als vorig jaar als de eerste les een zwembadles voor de CWO 1 en CWO 2 cursisten. Deze vindt plaats op zondag 22 april, 15:00-18:00. Deze zwembadles is zowel voor de vrijdagavond cursisten als de zondag cursisten. De eerste reguliere les begint vrijdag 18 mei.

 

Dit seizoen gaat het een beetje anders dan normaal. We hebben namelijk voorjaarspakketen en najaarspakketten, met beide aan het eind een toetsmoment. De lessen van het voorjaar zijn 9 lessen inclusief afzeilen en daarna zijn er nog 6 lessen na de zomervakantie en tussendoor natuurlijk nog de zomerweken. Dit geldt voor alle zeilgroepen, optimisten CWO1, 2 en 3, Laser Pico, Lasers en dit jaar ook weer de Centaurs voor volwassen.

 

Verder hebben we vanaf dit jaar de combi wedstrijden vanaf CWO2 geïntegreerd in het lespakket, dit is één weekend. Het is een officieel georganiseerde regionale wedstrijddag om de kinderen kennis te laten maken met het wedstrijdzeilen. De datum hiervan wordt later bekend gemaakt.

Ook de clubkampioenschappen zitten in het lesprogramma geïntegreerd. Deze zullen plaats vinden op 15 september.

 

De zomerweken zijn dit jaar: 

Week 1: 23 juli t/m 27 juli

week 2: 20 juli t/m 3 augustus

Week 3: 20 augustus t/m 24 augustus

Week 4: 27 augustus t/m 31 augustus. 

Dit zijn de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie.

 

Naast de zomerweken hebben we voor de fanatiekelingen onder ons ook een herfstweek georganiseerd bij genoeg animo. Deze vindt plaats in de herfstvakantie, 22 oktober t/m 26 oktober (wetsuit verplicht)

 

Ook kunnen de kinderen vanaf CWO 2 meedoen aan de donderdagavond competitie, ze zullen hier begeleid worden door ervaren trainers.

 

U kunt zich nu al inschrijven via de website. Dit werkt als volgt:

 

Open deze link: https://wvbovenwater.nl/activiteiten

Of ga naar de site van WV Het Bovenwater en ga naar de kalender. 

Hier kunt u kiezen voor welke opleiding en wanneer u de cursist wilt inschrijven. Dit doet u door op het plusje rechts van de activiteit te klikken, vanaf hier komen de verdere instructies op het scherm. 

 

Ook kunt u zich alvast inschrijven voor de overige activiteiten, zo hebben wij dit jaar natuurlijk zoals altijd de Optimistenbeker, maar buiten dat hebben wij dit jaar ook een inzeil- en een uitzeildag georganiseerd. 

 

Als u nog verdere vragen heeft of het lukt niet met inschrijven, dan horen wij het graag! U kunt ons bereiken via dit email adres. 

 

Alvast een heel goed zeilseizoen toegewenst en we zien u in het komende seizoen!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Jolanda Middelkoop

De Jeugdzeilcommissie

 

brief_onderkant_mailingberichten_820x139p