Hellingdag 29 oktober

Geplaatst op 21-10-2016  -  Categorie: Algemeen

De hellingdag en de opslag van de boten in de winterstalling. Alle boten worden schoongespoten en worden opgeruimd. Wil je je eigen boot ook schoonmaken? De hogedrukspuit is beschikbaar.

Kom langs we hebben veel vrijwilligers nodig om alles vlot op te ruimen. Kan je niet buiten meehelpen dan is er ook in het clubhuis veel te doen: schoon en opgeruimd de winter in.

 

De booteigenaren zijn natuurlijk aanwezig als hun boot uit het water wordt gehaald. We gaan ervan uit dat je dezelfde winterligplaats wilt hebben als vorig jaar, zo niet, neem dan even contact op met Sytze beheer@wvbovenwater.nl  

Sytze liet mij weten dat hij niet van alle booteigenaren een opgave heeft ontvangen, als je niets laat horen, gaan we ervan uit dat de winterstalling voor deze winter gelijk is aan de winter 2015-2016. Het seizoentarief voor de winterstalling gaat op 29 oktber in, en wordt ook berekend als je later zou besluiten  dat je onze stalling niet de hele winter gebruikt.

Dus laat even wat van je horen beheer@wvbovenwater.nl

 

De container van de opti's moet leeg

Er liggen nog wat privé zeiltjes in de container. die we in de winter voor onze boten opslag gebruiken.  Deze zeiltjes kan je uiterlijk zaterdag as. ophalen.